Comunicate de presa

Comunicat de presa – Focar stins, la Centrul de Recuperare și Reabilitare (CRR) Târgu-Cărbunești

Astăzi, 13.11.2020, toți beneficiarii și angajații de la Centrul de Recuperare și Reabilitare (CRR) Târgu-Cărbunești, care au fost testați pozitiv, au ieșit din izolare, reluându-și activitatea.
Reamintim faptul că, la începutul lunii, 12 angajați și 25 de beneficiari de la acest centru au fost testați pozitiv, toți fiind asimptomatici.
În continuare, se efectuează săptămânal circa 600-700 de teste, atât în rândul angajaților, cât și al beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.
La data de 13.11.2020, vă comunicăm situația la zi a testărilor: în centrele rezidențiale pentru adulți din subordinea DGASPC Gorj, au ieșit 6 rezultate pozitive în rândul angajaților și 2 în rândul beneficiarilor. În centrele rezidențiale pentru copii din subordinea DGASPC Gorj, în rândul angajaților sunt 15 rezultate pozitive și 6 în rândul beneficiarilor.
Precizam că toți angajații și beneficiarii testați pozitiv sunt asimptomatici la momentul actual.
Activitatea la nivelul centrelor rezidențiale din subordinea DGASPC Gorj se desfășoară în parametri normali, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție prevăzute de legislația în vigoare în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.