Comunicate de presa

Comunicat de presa in contextul apariției în rețelele de socializare a unor informații referitoare la incidentul violent în care au fost implicate 4 minore,

În contextul apariției în rețelele de socializare a unor informații referitoare la incidentul violent în care au fost implicate 4 minore, facem următoarele precizări:
Mama minorei din filmările apărute în spațiul public este angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, din data de 14.10.2002, în funcția de asistent medical principal.
Aceasta își desfășoară activitatea la unul din complexurile de servicii sociale din subordinea DGASPC, ai cărui beneficiari sunt copii cu handicap grav. În această perioadă, nu a fost sancționată disciplinar, activitatea sa fiind evaluată anual la nivelul calificativului ”foarte bine”.
Faptul că aceasta este mama fetei implicate în scandalul în care o minoră este lovită de alți trei minori, nu poate duce la dispunerea de către angajator a unei sancțiuni disciplinare, angajata instituției noastre nesăvârșind vreo abatere disciplinară, cu atât mai mult nu poate dispune concedierea acesteia.

Descarca document