Comunicate de presa

Comunicat de Presa – Asociația Oxigen a oferit copiilor din sistemul de protecție al DGASPC Gorj 340 de cadouri venite din Austria

În pragul sărbătorilor de iarnă, reprezentanții Asociației Oxigen și-au îndreptat atenția asupra copiilor din sistemul de protecție specială, aducându-le cadouri beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Nu mai puțin de 340 de daruri, venite din Austria, grație sponsorilor cu care colaborează Iosif Cercelaru, reprezentantul Asociației Oxigen la Târgu-Jiu, au ajuns la copiii de la: Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Novaci, Compexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu-Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Jiu, Complexul de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități (CRCD) Târgu-Jiu și Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială (CSAPR) Târgu-Jiu.  ”Vă dorim din toată inima, tuturor beneficiarilor, sănătate deplină, protecție divină și multe bucurii în această lună în care sărbătorim nașterea Mântuitorului. Vă iubim și vrem să știți că suntem alături de voi cu tot ce putem. Iar conducerii și întregului personal vă mulțumim pentru frumoasa colaborare și vă urăm, pe lângă cele dorite beneficiarilor, putere de muncă și binecuvântare peste familiile dumneavoastră! Sărbători fericite!”, a transmis Iosif Cercelaru.

Fiecare copil a primit câte un rucsac în care se găseau dulciuri, produse de igienă personală, obiecte vestimentare, pixuri, șervețele, chiar și dezinfectant pentru mâini. Copiii s-au bucurat din plin de darurile oferite de către Iosif Cercelaru, care de peste 20 de ani s-a apropiat de beneficiarii din centrele subordonate DGASPC Gorj, darurile sale făcute în preajma sărbătorilor, devenind o tradiție.

Mulțumim domnului Iosif Cercelaru și Asociației Oxigen pentru această bucurie adusă beneficiarilor noștri și pentru vechea și solida colaborare pe care o avem!